Μεταγραφικό σενάριο από την Αργεντινή για τον Ολυμπιακό που επιστρέφει για τον Μαρτίνες που αυτή την στιγμή είναι τραυματίας, αλλά αυτό δεν πτοεί τους ερυθρόλευκους.
Σύμφωνα λοιπόν με τον ρεπόρτερ Ουριέλ Λουγκτ, οι Πειραιώτες έχουν στη λίστα τους τον Νταβίντ Μαρτίνες, τον 21χρονο αμυντικό μέσο του Βόλου, ο οποίος είναι δανεικός στην ομάδα της πόλης μας, από την Ιντεπεντιέντε έως το τέλος της σεζόν.
Ο Αργεντινός ρεπόρτερ ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ντάβιντ “Τάτα” Μαρτίνες.
Τις επόμενες ώρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Βόλου και του εκπροσώπου του παίκτη. Ο Μαρτίνες βρίσκεται δανεικός έως τον Ιούνιο του 2026 και δεν αποκλείεται να γίνει μεταγραφή σε αυτό το μεταγραφικό παράθυρο…”







